Bouwnummer 93. De woning van de toekomst

De kroon op duurzaam Westrik

Ga jij de uitdaging aan?
Bouwnummer 93. De woning van de toekomst

Duurzaamheid staat centraal in Westrik. En daarin gaan we nog een stapje verder met de vrijstaande woning op kavel 93.
Ga jij de uitdaging met ons aan om van deze woning de meest ecologische, gezonde en milieuvriendelijke woning van de toekomst van te maken?

 

 

Ons idee

Kavel 93 wordt de kroon op duurzaam Westrik. Qua architectuur past de woning straks uiteraard bij de andere woningen in de wijk, maar van binnen gaan we het helemaal anders doen. Zo wordt het casco van houtskeletbouw en wordt de woning voorzien van een gasloos all-electric-energiesysteem met een warmtepomp en zonnepanelen die je gewoon kunt leasen. Maar hoe zit dat nou precies? We vertellen er je graag meer over.

 

Hout, alleen maar voordelen

Zie je vooral de nadelen van een houtskeletbouw casco in vergelijking met een betonnen casco? De realiteit overtuigt je vast van het tegendeel. Om te beginnen; hout is licht en sterk tegelijk, heeft een lange levensduur, isoleert, is brandveilig en milieuvriendelijk tijdens de productie en verwerking. Daarnaast bouw je veel sneller met hout, ben je flexibeler en draagt een houten casco bij een gezonder leefklimaat. Mede omdat hout van nature een hygiënische en bacteriedodende werking heeft. En natuurlijk geeft hout warmte en sfeer. Alleen maar voordelen dus, en dat weten ze in Scandinavië, de VS en Canada al veel langer. Niet voor niets dat ze daar al decennia kiezen voor hout als bouwmateriaal.

Kijk voor alle voordelen op houtskeletbouw.nl

 

Maak van je huis een e-home

Naast het gebruik van hout en zoveel mogelijk andere recyclebare, duurzame en milieuvriendelijke materialen willen we de woning op kavel 93 ook voorzien van een all-electric-energiesysteem. Goed voor de aarde én voor de waarde van je nieuwe woning. Met een onafhankelijk energiesysteem geef je je woning een upgrade naar een e-home dat wordt verwarmd door een warmtepomp en zelf energie opwekt met zonnepanelen. Een gasaansluiting heb je niet meer nodig. Slim, schoon en onafhankelijk. Het moderne en stabiele energiesysteem zorgt altijd voor een aangename temperatuur in huis: warm in de winter en koel in de zomer. En helemaal slim; je kunt het systeem leasen waardoor je compleet ontzorgd wordt van advies en installatie tot en met onderhoud. Maar je kunt het systeem natuurlijk ook kopen. Die keuze laten we aan jou.

Kijk voor meer informatie op thefctre.com/nl

 

Meer weten?

Ga jij de uitdaging met ons aan?
Neem dan contact op met Van de Water Makelaardij op 076 524 2400.
In een persoonlijk gesprek met de ontwikkelaar bespreken we graag de vele mogelijkheden en voordelen van de woning van de toekomst in Westrik?