Nieuwsbrief Wonen in Westrik | juni 2019

 
Nieuwsbrief Wonen in Westrik | juni 2019

Wonen in Westrik? Het kan nog...

Wat is het hard gegaan in Westrik. Nog geen twee jaar geleden ging de website
woneninwestrik.nl online en nu al zijn zo goed als alle 113 woningen verkocht én worden de eerste binnenkort opgeleverd. De laatste woningen wachten nog op nieuwe bewoners, we presenteren de zes nog die nog te koop zijn graag in deze nieuwsbrief. Ook neemt Ido Borkent je weer mee op pad, deze keer door de ecologische verbindingszone (EVZ). En tot slot nog extra aandacht voor groen, duurzaam en energiebewust wonen in Westrik. We wensen je veel leesplezier en alvast een mooie zomer.

Team Westrik

 

Op pad met Ido in Westrik

Landschapsarchitect Ido Borkent van Bosland Adviesbureau is nauw betrokken bij de landschappelijke ontwikkeling van Westrik. Deze keer schrijft hij over het groene geluidsscherm en de ecologische verbindingszone, waar nu hard aan wordt gewerkt. Ido vertelt meer over de verschillende werkzaamheden en over de planten en dieren die je straks allemaal kunt bewonderen als alles klaar is.

Lees de blog van Ido Borkent
 

In the spotlights: de laatste 6 woningen

Wonen in Westrik? Het kan nog. Er zijn namelijk nog zes woningen te koop. Vrijstaand of tweekapper en allemaal prachtig gelegen aan de groene ecologische verbindingszone. Ben je benieuwd naar de kenmerken en voordelen van deze laatste zes? We zetten ze graag nog een keer voor je in the spotlights. Je vindt ze natuurlijk ook op woneninwestrik.nl.

 

Bouwnummer 37

Deze klassieke twee-onder-een-kapwoning, heeft een opvallende verspringende gevel en hoge ramen die zorgen voor heel veel licht in je woning. De woning heeft een vrijstaande garage en een oprit van maar liefst 16 meter. Door de uitbouw van 2,4 meter, is de woning vergroot tot maar liefst 173 m2 gebruiksoppervlakte. De oplevering staat gepland voor oktober 2019. Je kunt dus nog dit jaar wonen in Westrik.

Bekijk deze woning

 

Bouwnummer 56

Wat zou je ervan zeggen, wonen in een klassieke vrijstaande woning, voorzien van luiken en een erker? In de basis is deze woning al heel compleet, maar door de uitbouw van 2,4 meter geniet je straks van bijna 200 m2 gebruiksoppervlakte. De zij- en achtertuin van je woning grenzen aan de EVZ-zone en je kavel meet maar liefst 411 m2 op het zuiden. Deze woning wordt medio 2020 opgeleverd.

Bekijk deze woning

 

Bouwnummer 100

Hij oogt fraai, deze klassieke twee-onder-een-kapwoning met dwarskap en erker. Vanuit de erker kijk je uit op de groene corridor met diverse natuurlijke elementen. Het is een heerlijk ruime woning met een gebruiksoppervlakte van 174 m2. De vrijstaande garage is bereikbaar via de autoluwe straat aan de Wilgengrond. De oplevering staat gepland voor eind 2020.

Bekijk deze woning

 

Bouwnummer 107

Deze klassieke twee-onder-een-kapwoning valt op door zijn dwarskap en verlengde voor- en achtergevel. Het is een lekker ruime woning met een gebruiksoppervlak van 171 m2. Door de uitbouw van 2,4 meter geniet je straks van 178 m2 gebruiksoppervlakte. Voor de garage heb je een oprit van bijna 11 meter en de diepe achtertuin van 15 meter grenst aan de EVZ met een geweldig uitzicht. De oplevering staat gepland voor eind 2020.

Bekijk deze woning

 

Bouwnummers 108 en 109

Bouwnummer 108
Modern wonen in Westrik? Dat kan in deze eigentijdse twee-onder-een-kapwoning met opvallende verspringende gevel en speels geplaatste gevelopeningen. De woning heeft door de uitbouw van 2,4 meter een gebruiksoppervlakte van maar liefst 180 m2 en een heerlijke achtertuin van 15 meter diep. De oplevering staat gepland voor eind 2020. Door de loopdeur vanuit de woning naar de garage kun je ook uitbreiden naar de garage.

Bekijk deze woning


Bouwnummer 109
Ook deze ruime, eigentijdse twee-onder-een-kapwoning heeft een groot kavel van bijna 275 m2 en heeft uitzicht op de EVZ. Ook deze woning wordt uitgevoerd met een uitbouw van 2,4 meter, waardoor de gebruiksoppervlakte 173 m2 bedraagt. De garage is aangebouwd en de woning heeft diverse indelingsmogelijkheden. Door de loopdeur vanuit de woning naar de garage kun je ook uitbreiden naar de garage. De oplevering staat gepland voor eind 2020.

Bekijk deze woning

 

Een rondje over de bouwplaatsEr wordt flink gebouwd in Westrik. De komende weken worden er bij verschillende woningen de kappen geplaatst. Ondertussen wordt er druk door gemetseld en wordt met de afbouw van een groot aantal woningen gestart. Dat betekent dat de oplevering van de eerste woningen nog zal plaatsvinden vóór de bouwvak. Dan krijgen de eerste bewoners hun sleutel en gaat Westrik pas echt leven.

 

Comfortabel en duurzaam wonen in Westrik

Nieuwbouw heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zeker als je gaat wonen in Westrik. We besteden namelijk veel aandacht aan het comfort van je woning, een fijn binnenklimaat, isolatie, duurzaamheid, energiezuinigheid én onderhoudsgemak. Zodat je meteen vanaf de eerste dag minder energiekosten hebt, maar wel veel meer woonplezier. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met de makelaar. Zij vertellen je graag meer over duurzaam en comfortabel wonen in Westrik.

Lees het interview met Erik en Pleun
 

Team Westrik

www.woneninwestrik.nl


Houdt onze facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte!